Paule jesi li to ti?

Paul George
Screenshot/Instagram

Za neke je možda bilo iznenađenje, no Paul George je odlučio ostati u Thunderima. Izjavio je kako je ova ekipa točno ono što mu treba ovoga trenutka, da nije zainteresiran za “svjetla” i slavu Los Angelesa. Thunderi su još tijekom sezone bili sigurni za će PG potpisati, tako da su u skladu s tim i kovali planove za ovo ljeto i nisu htjeli previše dirati ovu ekipu. Koja sada dosta dobro izgleda.

No, čini se da Thunderi sada imaju “novog igrača”. Naime, PG je odlučio obrijati bradu i izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Promjena imidža za novu sezonu, zajedno sa promjenom mentaliteta? Znamo da je PG cijelo vrijeme pričao kako želi u rodni Los Angeles, čak i kada je bio u Pacersima. Napravio je neke promjene u životu i zasada se čini da će PG imati jako dobru sezonu.

Osim sjajne startne petorke, Thunderi su ojačali i klupu i sada su puno jači nego prošle sezone. Doveli su Schroedera iz Hawksa koji bi mogao biti možda i najbolji bek s klupe u NBA. Potpisali su i Noela koji pod hitno mora oživiti svoju karijeru, a uz to imaju i jedno možebitno iznenađenje.

Tajno oružje Gromovnika

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*