“Finale je naše iduće godine”

Instagram / screenshot

Prošle sezone jedno od najugodnijih iznenađenja Lige su bili Boston Celticsi. Predvođeni trenereom Stevensom, prebrodili su šok na samom početku sezone. Ostali su bez Haywarda, da bi nekoliko utakmica prije doigravnja ostali i bez Irvinga. Nitko im nije dao previše šanse u playoffu, no Kelti su uspjeli stići do Finala Konferencije.

Prvo su pali Bucksi, pa nakon toga i Sixersi te je uslijedio veliki dvoboj protiv Lebrona i Cavsa. Ovdje su bili u igri do posljednjeg trenutku, no Kralj i Cavsi su na kraju uspjeli odnijeti pobjedu. Dobrano su se borili, Tatum je oduševljavao iz utakmice u utakmicu, Horford je bio sjajan, a Brown je odradio odličan posao na bekovskim pozicijama.

Ove sezone imaju puno veće ambicije, kompletni su, vraćaju se svi povređeni igrači. Hayawrd je na najboljem putu da bude spreman za trening kamp, baš kao i Irving. Baš zbog tog, ponajbolji igrač Kelta prošle sezone Jayleen Brown ne sumnja u domete ove ekipe.

-“Iduće godine smo u Finalu. To nije upitno.”- rekao je Brown. -“Znam da je Lebron glavni na Istoku, no bili smo tako blizu prošle godine. I da je ostao na Istoku ove godine nas ne bi pobijedio”- izjavio je Kelt Brown.

Odlazak Lebrona još im je i olaškao posao. Neprikosnoveni Kralj Istoka je držao titulu nekoliko godina zaredom, no sada je otišao na Zapad. Otvorila se šanse Keltima, a sigurno smo da ju neće propustiti.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*