Dobrodošlica za Mela

Screenshot/Twitter

Najveći konkurent Warriorsima prošle godine je bila ekipa Houston Rocketsa. Dobrano su ih namučili u Finalu Konferencije, a da se Paul nije povredio serija je lako mogla otići u drugom smjeru. Početkom ljeta izgubili su dva vrlo bitna igrača, Arizu i Mbah a Moutea. Krilni dvojac koji je bio jako bitan u ovom sistemu Raketa.

James Ennis je stigao kao prva zamjena, solidan mladi igrač, dok će drugu krilnu poziciju popuniti Carmelo Anthony. Sve je već dogovorio s Raketama, te je nedavno potpisao za ekipu iz Houstona. Odmah su krenule polemike koliko će zapravo Melo pomoći Rocketsima. Njima ne treba scorer na krilnoj poziciji, već klasični 3-D igrač, a Melo je daleko od toga.

Melo i dalje ne prihvaća klupu

No, treba imati na umu da je Melo svoje najbolje utakmice u karijeri odigrao uz dobre playmakere. U ovoj ekipi ih ima dvojicu. I to ne dobre, već vrhunske. Paul i Harden su možda i najbolji bekovski par Lige, a oni su se odlučili potruditi da se Melo osjeća ugodno u Houstonu. -“Ima on još dosta da igra.”- rekao je James Harden.

-“Nedavno smo Chris Paul i ja pričali kako želimo da su svi igrači na “pravom mjestu”. Svi jako dobro znamo što nam Melo donosi, koliko je talentiran i što sve može napraviti kada dođe u Houston. Pobrinuti ćemo se da izvučemo ono najbolje od njega, a siguran sam da će i on izvući najbolje od nas.”- izjavio je MVP Lige Harden.

Paul i Melo su inače i dugogodišnji prijatelji, koji su već nekoliko puta igrali zajedno za reprezentaciju. -“Melo je poput gotovo svih momaka u ovom timu – on igra da se dokaže. Naravno tu je i naše prijateljstvo, uvijek je lijepo kada igraš s nekim s kim si blizak.”- dodao je Paul.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*