“Jasno mi je zašto je Lebron otišao”

AP Photo/Tony Dejak

Lebron je početkom prošle sezone, tj preko ljeta, dobio novog suigrača iz Bostona, Isaiaha Thomasa. Omaleni Thomas je u Keltima bio jedan od najboljih bekova Lige, bio je 3. strijelac u čitavom NBA i vukao Kelte u playoffu. No, Ainge ga je odlučio mijenjati, a zauzvrat je stigao Irving, čovjek koji je donio titulu Cavsima.

Lebron je imao velika očekivanja, no Thomas je zakazao. Prvo je bio povređen do kraja tekuće godine, da bi se vratio, no nije odigrao ništa spektakularno. Dapače, bio je izuzetno loš. Nekonstantan u napadu, dok mu je obrana uvijek bila problem. Eksperiment nije uspio, te je Thomas poslan dalje, već iste sezone. Završio je na trade deadlineu u Lakersima. Tamo je bio nešto bolji nego u Cavsima, no nedovoljno da ostane još jednu sezonu u La-La Landu.

Nuggetsi su ga “ukrali” i potpisali na minimalac. Čovjeka koji je prije samo dvije sezone bio treći strijelac Lige. Odličan posao za Denver.

Thomasa nisu voljeli baš u Clevelandu. Nije dostojno zamijenio Irvinga i zamjerali su mu dosta stvari. No, čini se kako ni Thomas nije bio baš zadovljan u Cavsima. Objavio je live na Instagramu, gdje baš i nema najbolje riječi za svoj bivši grad. -“Ma Cleveland je rupa. Jasno mi je zašto je Lebron otišao”-

Iako se očito šalio, Thomas je možda malo pretjerao. Zato je odlučio uputiti službenu ispriku.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*