“Uvijek se volim vratiti ovdje”

greg popovic
Screenshot/Twitter

Trenutno se u Beogradu održava košarkaški kamp “Basketball without borders”. Jedan od najvećih košarkaških kampova na svijetu, organiziran od strane NBA Lige. U Beogradu su se tako našli mnogi aktivni NBA igrači: Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica, Gary Harris, Frank Kaminsky, a kampu će prisustvovati i bivši duo Kingsa Stojaković i Divac.

Od trenera dolaze Marin Sedlaček, Jacque Vaughn, te veliki Greg Popović. Upravo je Pop pobrao najviše pažnje prvog dana. Portal Eurohoops je odradio intervju s njim, a Pop je u razgovoru nahvalio Srbiju. -“Imamo jako puno prijatelja, bivših suradnika, bivših igrača ovdje. Ukoliko mi se ukaže prilika sigurno dolazim. Sinoć sam recimo bio s Ivkovićem, što je uvijek sjajno iskustvo. Jako volim ovo mjesto, pogotovo hranu i vino.”- izjavio je Pop.

Ovo je prvi puta da se ovaj kamp održao u Beogradu, a Pop nije propustio nahvaliti velik utjecaj srpske košarke na Europu. -“Još od davnih 80-ih smo mogli vidjeti NBA igrače iz ovih podneblja. Sadašnja generacija je izvrsna, osvojili su gotovo sve U16 i U18 turnire. “- rekao je Pop.

Na kraju je dodao kako smatra da su Warriorsi izraziti favoriti za naslov i da su trenutno najjači u NBA, dok je dodao kako će Lebron sigurno unaprijediti igru Lakersa.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*