“Želi biti poput Duranta i Davisa.”

dwight howard
Screenshot/Twitter

Nekada najbolji centar Lige opet je promijenio klub. U Hornetsima je imao odličnu sezonu, najbolju u posljednje vrijeme, no Jordan je odlučio kako mu teški centar nije potreban. Slično kao i Hawksi godinu prije toga.

Sada je i službeno potpisao za Wizardse, doveli su ga kao zamjenu za Marcina Gortata. Marcin se posvađao se najvećom zvijezdom ekipe, Wallom, te je morao otići. Superman je tako idealno sjeo ekipi iz Glavnog grada. Ukoliko bude na razini iz Hornetsa, sigurno će biti pojačanje za Wizardse.

Superman se napokon skrasio?

Ekipa iz Glavnog Grada mu je dala još jednu priliku, a Dwight će dati sve od sebe da ju iskoristi. Ovo ljeto je naporno radio kako bi došao u optimalnu formu pred početak sezone. Srezao je kilažu, a spustio je postotak masti u tijelu čak 9%. Osim rada na snazi, Dwight je radio i na svojoj igri. Nikada nije bio poznat kao vrstan napadač, već je u većini slučajeva koristio svoju snagu i atleticizam.

No, sada drastično mijenja igru. Barem prema riječima njegovih trenera. -“On želi evoluirati u nekakvu verziju Kevina Duranta ili Anthony Davisa. No, nekakvu svoju verziju.”

Sličnu priču smo slušali s Drummondom prošlo ljeto. Ali Dre je svoja “obećanja” čak i ispunio. Pokazao je veliki napredak u šutu ove sezone, naravno niti blizu nekog elitnog nivoa, no dovoljno da ekipa prestanu s “Hack-a-Dre” taktikama. Vidjeti ćemo hoće li i Superman istim putem.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*