”Samo kada je Lebron otišao…”

Nikola Vucevic / Twitter

Srbija je ugostila velika imena iz NBA i sveta košarke proteklih dana, kada se na Žarkovu održao NBA kamp ”Košarka bez granica“. Jedan od učesnika bio je i centar Magica, Nikola Vučević, inače i veliki navijač fudbalskih klubova Crvena zvezda i Juventus.

On se obratio novinarima tokom kampa, nahvalivši ovaj kamp, svoje kolege košarkaše iz regiona sa kojima se uvek rado viđa i druži, ali je iskoristi priliku da prokomentariše i odlazak Lebrona Jamesa sa Istoka na Zapad, zbog čega će mnogi ‘lakše disati’:

Lebronov potez je sve promenio, svaki njegov potez menja mnoge stvari. On je sad otišao na Zapad i još više zakomplikovao situaciju, a nama olakšao. Bio nam je svima noćna mora tako dugo, pogotovo ekipama koje su se borile sa njim u plej-ofu. Poslednjih ne znam koliko godina niko nije mogao da ga dobije i igra finale. To i psihički znači.”

Magic je imao još jednu lošu sezonu, nakon koje su promenili trenera, a Nikola je pokazao da će biti stožerni igrač u svom timu, a ovoga leta dobio je interesantnog visokog saigrača – Moa Bambu!

Orlando Magic 2017 – 2018: Izgubljeni u proseku

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*