Treći Splash Brother

Screenshot/Youtube

Nakon Lebrona, najzvučnije prijelaz ovog ljeta je bio onaj Demarcusa Cousinsa. Bivši centar Kingsa i Pelicansa se odlučio na neobičan potez. Nakon isteka ugovora odlučio je potpisati za samo 5 miliona $ i to sa aktualnim prvacima Warriorsima.

Ojačali su se na svojoj najslabijoj poziciji sa ponajboljim igračem Lige. Barem prije povrede. Tu zapravo i leži “kvaka”. Demarcus je još uvijek izvan stroja, a imao je izuzetno tešku povredu ahilove tetive. Mnogi su završavali karijere nakon toga. Ili ih je barem dobrano usporilo. Boogie naporno radi i već cijelo ljeto ga možemo vidjeti po rehabilitacijama.

Na jednom od posljednjih treninga vidimo da protivnici Warriorsa s razlogom strahuju. Boogie se već potpuno vratio u šutersku formu.

Prošle sezone je davao naznake da bi mogao postati opasan šuter s distance, no to su bile samo naznake. Bilo je i utakmica kada nije mogao ništa pogoditi. No, sada se čini kako Boogie postaje izuzetno opasan izvana. Šut je već vratio, pitanje je samo može li i ostatak tijela dovesti u ovakvu formu. Ako uspije, mislim da već sada imamo nove/stare prvake.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*