Vraćam se San Antonio tebi…

tony parker
SpursZone

Od dolaska iz Europe, Tony Parker je proveo čak 17 sezona u dresu Spursa. Osim što im je pomogao da dođu do 4 naslova (za minimalno jedan je bio najzaslužniji), postao je prava legenda kluba i neko koga jako teško možemo zamisliti u drugom dresu. No, ove sezona su ga Spursi htjeli polako “prekomandovati” u trenera, što Parkeru nije odgovaralo.

Kraj jedne ere?

Tony se zbog toga odlučio na prelazak u redove Hornetsa, kod svog sunarodnjaka Batuma. Jordan ga je potpisao, te je stigao kako bi pomogao Kembi u vođenju ove ekipe. Jordan se nada se do playoffa. Parker nikako nije isti igrač kao prije nekoliko godina. Korak je dosta sporiji, šut nekonstantniji, no Parker i dalje ima “goriva u tanku” da odigra barem sezonu dvije na solidnoj razini.

Upravo na toliko je i potpisao, dvije godine, a po završetku ugovora obećao je da će sve završiti tamo gdje je počelo. -“Karijeru ću završiti kao igrač Spursa.”- izjavio je Parker u jednom intervjuu prošli tjedan. Tony je obećao povratak međ’ stare drugove, a vrlo vjerovatno će to biti po isteku ugovora s Hornetsima. Onda će raširenih ruku prihvatiti ponudu koji su mu dali Spursi, da uz minimalnu minutažu uči mlade nade Spursa svim tajnama ove igre…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*