Rookie Cavsa može i bez suigrača

colin sexton
Screenshot/Youtube

Sezona rebuildinga je ispred Cleveland Cavaliersa. Ponovno se spremaju za život bez Lebrona, a ovaj puta sumnjamo da će se vratiti. Ostao im je Kevin Love, kao kamen temeljac ove ekipe, a dosta očekuju i od Cedi Osmana koji će napokon dobiti minute koje zaslužuje.

Slično kao i prošli puta nakon odlaska Lebrona, Cavsi su birali beka da ima predvodi ekipu. Nakon Irvinga stigao je Colin Sexton. Na Ljetnoj Ligi je pružao sjajne partije, najviše se borio od svih igrača tamo, a osim toga dokazao je i svoj talenat. Cavsi se ne trebaju brinuti za budućnost svoje bekovske pozicije, no Sexton je još i prije Ljetne Lige pokazao da ima “ono nešto”.

Dok je igrao u NCAA za svoju Alabamu, na jednoj utakmici protiv Minnesote se desila jedna jako čudna stvar. Počekom drugog dijela, čitava ekipa Alabame je uletila s klupe u teren. Nakon toga su svi isključeni te Alabama nije imala zamjene. Prvo je jedan igrač dobio 5. prekršaj, te je Alabama ostala sa samo 4 igrača na terenu. Nakon toga je Pettey doživio i povredu, te se nastavilo igrati 3 na 5.

Očekivala se lagana pobjeda Minnesote, no Sexton je imao druge planove. Igrajući 3 na 5, probijao je obranu Minnesote kao da oni imaju viška igrača, te na kraju čak i uspio dovesti utakmicu u egal. Nažalost na kraju su ipak izgubili, no Sexton je ubacio čak 40 poena, te je pravo čudo što su uopće uspjeli ostati u igri.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Cleveland Cavs 2017 - 2018: Poslednji čin 'Kraljevske' predstave - Ostatak Sveta
  2. The Land postao - SexLand - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*