“Velika sezona je ispred nas…”

USA Today

Ove godine nitko nije davao velike šanse Keltima. Počeli su doigravanje bez čak trojice izuzetno bitnih igrača. Irvinga, Hayward i Smart nisu igrali početak playoffa. Imali su dosta teškog protivnika u Giannisu i Bucksima. Na kraju je to bila jedna od najboljih serija u ovogodišnjem playoffu. U odstustvu svih ovih igrača najviše je iskočio Terry Rozer.

Scary Terry je i više nego dostojno zamijenio Irvinga i bio pokretač Kelta u ovom playoffu. Ubacivao je 16,5 poena uz 5,3 skoka i 5,7 asista u prosjeku i tako zaslužio “ostanak” u Keltima. Bilo je priče oko njegovog tradea početkom prošle sezone, no Ainge sada ne želi to ni čuti.

Iduća sezona bi trebala biti lošija za Roziera, barem statistčki. Povratkom Irvinga i Haywarda više neće imati toliko minuta na raspolaganju, no to nimalo ne smeta Terryu. -“Možemo biti posebni iduće sezone. Izgledamo sjajno na papiru, samo se moramo uigrati, da svi budemo na istoj valnoj duljini. Mislim da ćemo to uspjeti i da ćemo biti stvarno posebna ekipa.”- rekao je Terry.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*