Vukovi ostaju na okupu?

Screenshot/Twitter

Koncem ove sezone činilo se kako je dovođenje Butlera bio promašaj. Ne sa igračke strane, jer Jimmy je vukao Wolvese čitave sezone. No, problem je u tome što je Butler bio izuzetno razočaran sa stavom mladih igrača u klubu. Towns i Wiggins nisu davali nikakve znakove da žele napredovati i pobjeđivati, a Butler je napustio Bullse baš iz tog razloga. Dosta mu je bilo da sam mora nositi svoju ekipu, te je želio novi izazov.

Butler raskrstio s Vukovima?

Već je počeo planirati s Irvingom kako će zajedno igrati u nekoj ekipi kada im istekne ugovor. Kako Irving neće napustiti Kelte, oni su postali prva opcija. No, čini se da se neke stvari ipak mijenjaju u Wolvesima. Prošle godine su potpisali Wigginsa, a ove godine na red dolazi Towns. Imao je sjajne brojke prošle godine, ali vjerujemo da on može još i više. Pogotovo u obrani. Thibs je izjavio kako je gotovo siguran da će KAT potpisati novi ugovor već ove sezone.

Mogu mu ponuditi ugovor vrijedan 187 miliona $, što će Towns sigurno prihvatiti. Čak i ako ne prihvati, on postaje ograničeni slobodni igrač, tako da Wolvesi imaju prava da mečiraju sve ponude i zadrže ga u klubu. -“Svi znamo koliko nam KAT znači i dati ćemo sve od sebe da ga zadržimo.”- izjavio je Thibs.

Sada ostaje problem Butlera. Hoće li Wolvesi privesti kraju ovaj eksperiment ili će pak pokušati još jednom? Butleru ističe ugovor i on postaje neograniče slobodni igrač, tako da postoji šansa da ga izgube bez da išta dobiju zauzvrat. Ova sezona će pokazati, jesu li Wiggins i KAT promijenili razmišljanje ili je pak sve ostalo isto. Obojica sigurno ostaju u Wolvesima, a jedino pitanje je Butler? Može li ga Thibs nagovoriti na ostanak?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*