Ball riješio probleme sa šutom?

Russ Isabella / USA TODAY Sports

Los Angeles Lakersi su napravili ogorman posao ovo ljeto. Odlučili su vjerovati svojim “klincima” te ne ići po Leonarda ove godine. Ovo bi im se višestruko moglo isplatiti. Hart je strašno napredovao, te bio najbolji igrač Ljetne Lige, Kuzma i Ingram samo što ne eksplodiraju, a osim njih i Lonzo Ball je odlučio imati radno ljeto. Najviše je radio na svojoj najvećoj boljci, šutu. I to ne striktno na preciznosti, već je potpuno izmijenio mehaniku šuta. Na bolje (teško da može na gore…).

Prošle sezone je imao jako loše postotke šuta, dok su mu ostale statistike bile iznad prosjeka. Sada uz sebe ima i Ronda od kojega može jako puno naučiti, a da ne pričamo o Lebronu. Ako ovo primjeni i na utakmice, te je stvarno ispravio šut, Lonzo je napravio ogroman posao.

Novi plan igre

Magic i Lebron su već napravili novi plan igre, okružili su Kralja sa playmakerima. Rondo i Lonzo su odlični first-pass bekovi, a najstariji Ball je dobio odlične mentore. Teško da je mogao proći bolej od Ronda i Lebrona. Obojica su već izjavila kako se raduju igrati s Ballom. Lebron je odmah po dolasku u Los Angeles rekao kako mu se sviđa njegov stil igre i da će dobro surađivati zajedno. Tijekom posljednje utakmice prošle sezone između Lakersa i Cavsa, Lebron je prišao Lonzu. Detalji razgovora još nisu otkriveni, no to samo potvrđuje kako Lebron poštuje Lonza.

Slično kao i Kralj, reagirao je i Rondo. Izjavio je kako je oduševljen što će pomoći Lonzu da napreduje. -“Momak ima nevjerovatno visok košarkaški IQ. Možda i najveći koji sam vidio u njegovim godinama. Sretan sam što mogu pomoći igraču u tim godinama da napreduje.”- rekao je Rondo

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*