“Želim ovdje biti cijelu karijeru”

Screenshot/Twitter

Prošla sezona je sve do playoffa bila sjajna za ekipu iz Oregona. Blazersi su odlično odigrali regularni dio sezone, te se na kraju sa visokog trećeg mjesta plasirali u playoff. No, on je uslijedio playoff. Pelikani su im zadali težak udarac, točnije 4 udarca. Pomeli su ih s terena, a posebno lošu seriju je odigrao Damien Lillard.

Nikako se nije mogao raspucati i sve 4 utakmice je bio ispod svoje razine. No, to ne umanjuje činjenicu da je Lillard jedan od najboljih bekova Lige. To je već dokazao nebrojeno puta, a Blazersi sigurno znaju kakvog igrača imaju u rosteru. Lillard je čitavu karijeru proveo u ovom klubu, a čini se da će tako i ostati.

-“Bila bi mi čast da ovdje ostanem cijelu karijeru. Ne dobijaju svi priliku da ostanu u jednoj ekipi cijelu svoju karijeru. Očito, volim igrati za Blazerse i obožavam ovaj grad. Uspostavio sam vezu s ljudima u ovom gradu, kako izvan terena tako i na terenu. To je za mene izuzetno bitno. Naravno, ovo je posao, no ukoliko dobijem priliku cijelu karijeru želim provesti u Blazersima.”- rekao je Lillard.

Posljednjih dana počele su priče oko tradea njega ili McColluma. Prošlogodišnji playoff je bacio sumnju na ovaj bekovski dvojac. Nisu odigrali na potrebnoj razini, no za Blazerse je možda najbolje da im daju još jednu priliku. I da osim Nurkića dovedu još jednog kvalitetnog igrača koji može igrati u oba smjera. Pogotovo su tanki na krilnim pozicijama i tu bi mogli najviše napraviti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*