Večeras u najjačem sastavu

FIBA

Prošli tjedan su počela okupljana reprezentacija za nadolazeći ciklus kvalifikacija. Sada napokon kreću i utakmice. Na teren u večernjim satima prva izlazi reprezentacija Srbije. Oni odmah idu na najtežeg protivnika Grčku. Meč će se održati u Kritu, s početkom u 20.00h. Otkazi su i ovaj puta oslabili reprezentaciju Srbije, a Sale će biti bez svog NBA trojca – Teodosić, Marjanović i Jokić. Uspkos tomu, uspio je okupiti i više nego respektabilnu ekipu.

Posljednji trojac koji je otpao sa konačnog popis je Luković, Avramović i Đoković. Saletove trupe će predvoditi NBA duo Kingsa Bjelica- Bogdanović, a tu su i starosjedioci Jović, Raduljica, Simonović, Kalinić. Konačni spisak izgleda ovako: Marko Simonović, Stevan Jelovac, Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Dragan Milosavljević, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Nemanja Nedović, Vasilije Micić i Stefan Jović.

I više nego respektabila roster pun dokazani Euroligaških, ali i NBA igrača. Grci će također biti u gotovo puno sastavu. Grčka neman Giannis neće nastupiti, no većina ostali zvijezda je tu. Grci će večeras izaći u ovom sastavu: Tajler Dorsi, Nik Kalates, Janis Burusis, Kostas Slukas, Jorgos Papajanis, Jorgos Printezis, Kostas Papanikolau, Evangelos Mancaris, Janis Papapetru, Panajotis Vasilopulos, Tanasis Adetokunbo, Kostas Mitoglu.

Na prvom mjestu u grupi su trenutno Grci sa čistih 6-0, koliko imaju i Njemci, dok su Srbi odmah iza njih sa scoreom 4-2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*