“Lako je s*** iz daljine”

mario hezonja
Screenshot/Ostataksveta

Povijest se ponovila previše puta što se tiče Hrvatske košarkaške reprezentacije. Ovaj kvalifikacijski ciklus je možda i najgori period Hrvatske reprezentacije. Očajna igra u prvom dijelu se prenijela i na drugi dio. Zasada. Hrvatska je izgubila od Litve, a ponovno je najgora stvar bila igra. Bez ikakvog smisla, samo se nastavilo ono što se radilo i prije. Daj loptu Bojanu i Dariu pa šta bude.

“Dežurni kritičari” su već opleli po reprezentaciji, a “Preko bare” se javio i Mario Hezonja. NBA igrač koji ovaj puta nije nastupio za reprezentaciju. Prenosimo njegov post u potpunosti. -“Čitam malo gluposti ovdje.. Smjena generacija,”nemamo” playmakera,tamo već Zlatka Dalića hoće smijenit,no dobro tradicionalni “naši” ispadi po internetu..te kvalifikacije tko god da ih je organizirao veze sa sportom nema,ali treba se jogunit i ratovat sa svima pa kakvo god natjecanje ispadne,kretenizam..Ne treba nama Amerikanac ni na 1,ni 5,ni 12, nego glasa i reda. Kao u Riu,nitko ni s kim a svatko sa svakim. Sto se tog vašeg “playmakera” tiče,u igri imamo 3 igrača koji mogu sve s loptom i bez nje,i najmanje 4 izmjene koje pokrivaju vise pozicija,1ice su nam najbolje igrali od lopte jer se znalo tko gdje kreira višak,nakon Roka,Mavra,Bašić,Kapusta idealni,smireni s loptom i pogađaju na povratne,što fali ostalim mlađima? Ali jebiga vama nitko ne valja. Ne znam zašto Toni Prostran ne bi bio pozvan,bit će mu uzeli putovnicu kao i meni haha! No dobro,lako je srat po ovome iz daljine,vi znate kako je to. Previše negativnosti i neznanja da bi ikakve komentare davali,pitajte prvo što vas zanima,stranica i je tu prvenstveno za vas.. Sretno momci dalje,imate jednog navijača sigurno. IznadSvih! Hrvatska!”-


Priča se nažalost ponavlja svaki puta. Niti Anzulović, inače iskusan trener, nije mogao povezati igru. Pripreme su bile prekratke, a već za 2 dana Hrvati igraju ključnu utakmicu protiv Poljaka. Zapravo, svaka iduća utakmica će biti eliminacijska za Hrvatsku. Moraju dobiti sve ostale utakmice, kako bi bili sigurni u prolaz.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*