Napokon zdrav

Denver Stiffs

Prije samog početka prošle sezone u Denveru su mogli biti optimistični. Jokić je napravio ogorman iskorak, Harris je pokazao da je spreman, a ni rookie Murray nije bio loš. Na sve to su dodali iskusnog Millsapa koji je bio glavni igrač Hawksa sezonu prije.

Kao što često i biva, povreda je pokvarila stvar. Millsap je morao na operaciju ruke nakon samo nekoliko utakmica. Propustio je iduće 44. Nuggetsi su igrali jako promjenjivo bez njega. Očekivali su veteransku pomoć, a sada je ona izostala. Kada se vratio, trebalo mu je malo vremena da se prilagodi, a kada je uspio Denver je postao druga ekipa. Napadački rating im je skočio te su s Millsapom u igri bili treći u Ligi, a donio je određen pomak i u obrani. Samo što je odigrao samo 33 utakmice.

Ova sezona bi trebala biti druga priča. Iako su bili bez Millsapa, mladi trojac je imao odličnu sezonu, a još su na roster dodali i Portera. No, Millsap bi zapravo trebao biti najveće pojačanje za ovu ekipu. U manje od pola sezone se vidjelo da im on donosi ono što trebaju. Sada, nakon dugog oporavka, Millsap je izjavio da je napokon 100% spreman.

Ovo bi napokon mogla biti sezona u kojoj ćemo gledati playoff košarku u Denveru. Konkurencija je ogromna na Zapadu, no Nuggetsi su sklopili jako dobar tim. Ako Millsap ostane zdrav, playoff bi trebao biti zagarantiran.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*