Osveta je slatka

Screenshot/Twitter

Raptorsi i Demar Derozan se nisu rastali u najboljim uvjetima. Demar je bio ključan i najbolji igrač Kanađana, jedan od najboljih u njihovoj povijesti. Nedavno je potpisao novi ugovor, a Raptorsi su ga odlučili zamijeniti početkom ljeta. U Kanadau je stigao Leonard iz Spursa, dok je Demar otišao put San Antonia.

Demar nije bio zadovoljan ovom razmjenom, u Raptorsima mu je ostao najbolji prijatelj Lowry, a i nije mu bilo jasno zašto je baš on mijenjan. Odlučio je kako će se “osvetiti ” Raptorsima, te je izjavio kako je zaokružio dva datuma u kalendaru.

“Jedan dan će definitivno biti zaokružen”

Nedavno je gostovao u emisiji bivšeg suigrača Sergea Ibake. Zajedno su snimili kulinarsku emisiju, koja izlazi na Ibakinom kanalu. Osim što su pravili hranu, Ibaka i Derozan su se odlučili okladiti. Znamo kako će Derozan biti “nabrijan” za Raptorse, a sada je prihvatio okladu s Ibakom. Rekao je kako će sigurno ubaciti 50 poena na idućoj utakmici.

Demar je nekako prešao preko odlaska iz Raptorsa, a nedavno je na kampu Američke reprezentacije izjavio kako se osjeća posebno kao član Spursa. No, i dalje mu je ostao gorak okus u ustima nakon ovog tradea.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*