Thibs ipak ne pušta Butlera?

Screenshot/Twitter

Svako malo izađe neka nova vijesti iz tabora Wolvesa. Raspad je neminovan, a Thibs nekako pokušava zadržati konce. Sve je počelo kada je Butler zatražio trade. Nije se slagao s mladim zvijezdama u ekipi, te je odlučio kako ne želi niti započeti sezonu u dresu Wolvesa. Tada su počele spekulacije, zašto je Butler nezadovoljan.

Tračevi su kružili, no samo je jedno bilo sigurno, a to je da i Butler i KAT i Wiggins žele da Jimmy ode iz kluba. Butler je bio “strog” prema mladim zvijezdama i kritizirao ih je. Njima se to nije svidjelo i prema nekim informacijama, KAT je čak uvjetovao svoj ostanak, odlaskom Butlera. Situacija se na kraju malo smirila, ipak nije bilo toliko loše, no Butlerovo mišljenje je ostalo nepromijenjeno.

Clippersi stvaraju svoju Superekipu?

No, čini se da Thibs baš i ne mari za to. Prije dolaska na sastanak prije nekoliko dana Thibs je odlučio staviti na stol novi ugovor za Butlera, te ga se nije želio riješiti. Kako znamo, Jimmy je imao druge planove, te je zatražio trade. Ali Thibs ide po svome. Vrlo je lako moguće da Butler čak ni ne ode iz Wolvesa. Thibs je jasno i glasno rekao kako će još jednom probati pobjediti s Butlerom u ekipi, a iako je pola Lige zainteresirano za Butlera, Thibs i dalje ne pokreće razgovore oko razmjene.

Čak je izgleda situacija da Butler i ne bude mijenjan, pogotovo ako ne naiđe nekakva ponuda koja će zadovoljiti Thibsa. Kako su dali hrpu mladih igrača za pola sezone Butlera, ta ponuda će morati biti dosta dobra.

Kako bi izgledali Wolvsi da Butler nikada nije došao?

1 Trackback / Pingback

  1. TRADE & FREE AGENCY: Cavsi idu po Butlera - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*