“Želim još samo Dunk Contest”

Screenshot/Twitter

Veliki Njemac, Plavi Anđeo, Dirk Nowitzki pristao je na još jedno produženje ugovora. Ulazi u svoju 20. sezonu i ne misli stati. Ima još uvijek goriva u tanku, a na našu sreću Mavsi ga se ne misle riješiti sve dok sam Dirk ne kaže zbogom.

Ove sezone Mavsi imaju uzbudljivu ekipu. Smith Jr-u se pridužio Dončić, te sada imaju izuzetno kvalitetan mladi duo na raspolaganju. Stigao je i Deandre Jordan, a Dirku je jasno da mu je to znak da se seli na klupu. Nije da mu nešto previše smeta. -“Prošle sezone sam igrao 5-cu većinu vremena, zbog mojeg problema kretanja. Kada smo potpisali Jordana bilo mi je jasno da se selim na klupu. S tim nemam nikakvih problema.”- rekao je Dirk.

Dirk je stigao i do naslova prvaka u svojoj karijeri, no izdvojio je jedan trofej koji mu fali. -“Želim osvojiti još samo Dunk Contest. To mi jedino fali”- izdvojio je jedinu stvar sa svojeg “bucket liste” Dirk.

Ostavlja u dobrim rukama svoje Mavse. Već je nekoliko puta hvalio Dončića kako je on pravi izbor za njegovu ekipu. Smith Jr je također pun potencijala, tako da se Cuban i ostali ne moraju brinuti za budućnost nakon odlaska velikog Njemca.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*