Nedodirljiva trojka

Ostataksveta

Ovih dana gotovo cijela Liga pokušava u svoje redove dovesti Jimmy Butlera. Cavsi, Rocketsi, Clippersi, Heat i još poneka ekipa su agresivno krenule po Allstar beka. Wolvesi ga tradeaju gotovo sigurno, usprkos tome što se Thibs tome protivi.

No, jedna od rijetkih ekipa koja niti ne pomišlja na dovođenje Butlera su Denver Nuggetsi. I to s potpunim pravom. Oni su svog “skupog Allstara” dobili u Millsapu, te ne žele dirati u svoju jezgru za jednogodišnje “iznajmljivanje” Butlera. Prema izvorima bliskim Nuggetsima trojac Murray-Harris-Jokić je nedodirljiv, te nije dostupan niti u jednom eventualno trade paketu.

Skupili su sjajnu mladu jezgru, Jokić je čak proiciran da bude 12. najbolji igrač Lige, te se očekuje od njega još dodatni napredak. Murray i Harris se sjajno slažu na vanjskim pozicijama, te je pametna odluka graditi oko njih. A ne pokušati ići po nekog Allstara pod svaku cijenu. Ove godine imaju velike šanse za playoff. Millsap je napokon 100% spreman i proći će čitav kamp sa ekipom. Jokić i ekipa ove godine ne bit trebali ostati “13. prase”, kao u prethodne dvije godine.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*