Sve za naslov

Screenshot/Twitter

Najriskantniji potez ovoga ljeta su povukli Houston Rocketsi. Bili su nadomak da izbace Warriorse prošle sezone, falilo je malo sreće, tj zdravlja da ih savladaju. Paul nije mogao nastupiti u posljednje dvije utakmice i to je bio glavni razlog ispadanja (i očajna utakmica broj 7. u kojoj su promašili sve što su mogli). Tako da su ovo ljeto odlučili ići na sve ili ništa.

Potpisali su Mela, koji je imao užasnu sezonu u Thunderima. Da je ovaj potpis stigao prije koju godinu, rasprave ne bi bilo, Rocketsi bi imali ponajbolji trojac u NBA, no stvari su sada malo drugačije. Melo je u očitom zalasku karijere, u Thunderima se nikako nije snašao i većina ljudi je skeptična prema ovom potezu Raketa. No, čini se da je Melo ovaj puta spreman za sezonu.

Prošlo ljeto smo mogli vidjeti “Hoodie Mela” kako trči i sprema se, te nam se i tada činilo kako je Melo dao sve od sebe da se pripremi za sezonu. Nažalost, nije bilo tako. No, sada su stvari malo drugačije. Opet su izašle snimke njegovih treninga, a ovaj puta Melo izgleda nezaustavljiv. Pogađao je šuteve kao iz najboljih dana, a uz to izgleda i puno mršavije nego prošle sezone.

Uz sve to, sada igra s Paulom. Možda i najboljim čistim playmakerom Lige. S Westbrookom nije lako igrati, on je zadužen za većinu posjeda, a i ponekada zna biti dosta sebičan. Melo nije htio prihvatiti ulogu s klupe, koja bi mu u Thunderu najviše odgovarala, ali u Rocketsima bi moglo biti drugačije. Čini se da i hoće. Melo je na Media danu izjavio kako ovaj puta prihvaća klupu. -“Uraditi ću sve što je potrebno kako bi došli do naslova.”- jasan je bio Melo oko pitanja o ulasku s klupe.

Harden i Paul su sjajni asistenti, prošle godine Ariza, Tucker, Green i ostali su se nazabijali šuteva koje im je pripremio ovaj dvojac. Melo je u tom pogledu sigurno bolji od svih navedenih igrača, te vjerujemo da će se ovaj potez ipak isplatiti Rocketsima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*