Izvinjavam se, verovao sam teorijama zavere!

Kyrie Irving je promenio ploču. Da, ploču! Donedavno je tvrdio da Zemlja nije okrugla, i da je ona ravna ploča, ali se ovih dana predomislio.

Bio sam pod uticajem teorije zavere. Svi su verovali u nešto, mislili su “Vau, šta se to događa sa našim svetom”. Tada ste nevini i naivni u svem utome, ali shvatate kakav je uticaj raznih reči. Ja sam zapravo pametna osoba, samo tada nisam bio svestan efekata teorije zavere. Izvinjavam se zbog toga“, poručio je Irving.

Irving i Shaq, i teorija zavere

Prvo nas je prošle godine iznenadio Kyrie Irving, tvrdnjom da zemlja nije okrugla. Diskusiju koju je započeo kolega Jefferson o tome da li postoje vanzemaljci, Kyrie je ‘začinio’ tvrdnjom u koju nije posumnjao niti jednog momenta:

“Zemlja je ravna ploča,” rekao je Irving, i to ponovio tri puta. Profesori Duke univerziteta svakako mogu biti ponosni na svog nekadašnjeg pulena.

Uncle Drew je ovu tvrdnju izgovorio u radijskoj emisiji u kojoj je gostovao sa saigračem.

No, Irving nije bio sam! Uncle Drewu se nedavno priključila i legenda NBA. Bivša zvezda NBA košarke Shaquille O’Neal izjavio je za američke medije da je Zemlja ravna ploča i da su satelitski snimci lažirani.

“Vozim se od obale do obale (Amerike) i meni to izgleda ravno. Vozim se od Floride do Kalifornije redovno i takođe sve je ravno. Ne idem gore-dole pod uglom od 360 stepeni i sve te stvari vezane za gravitaciju. Jeste li pogledali van Atlante i videli sve te zgrade? Želite da kažete da je Kina ispod nas? Nije. Svet je ravan,” rekao je O’Neal.

1 Trackback / Pingback

  1. “Leteća svinja“, “Nebojebac“, “Ćelavi buda“, ”Gonič snova”... - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*