Stara garda Spursa na okupu!

Manu Ginobili / Tweeter

Ova sezona je sezona novog početka za Spurse. Nakon dugo dugo godina u njihovom rosteru neće biti niti jedan od Velikog trojca Duncan-Manu-Parker. Prva dvojica su odlučila završiti svoju karijeru, dok je Parker otišao kod Jordana u Hornetse tražiti malo više minuta za igru.

Žal za nekim dobrim, starim, vremenima podelio je na svom Twitteru Manu Ginobili koji se susreo sa legendama ove franšize, Davidom Robinsonom, Timom Duncanom, Bruceom Bowenom…

Timmy, vrati se…

Odlazak Manu nas je pogodio, pod nas mislim na zaljubljenike u košarku, no još više nas je pogodio Duncanom odlazak prije dvije godine. Teško da će se pojaviti igrač imalo sličan The Big Fundamentalu. Prema posljednjih snimkama sa treninga Spursa, čini se da bi Duncan vrlo lako mogao zaigrati i nakon duge pauze.

Odlučio se skinuti i pomoći Spursima da pređu ovu fazu bez velike trojke, a sigurno smo da bi i Pop volio vidjeti svog miljenika na terenu. To se naravno neće dogoditi, no Duncan održava svoju formu i nakon prestanka karijere, te smo sigurno da bi i u danjašnjoj Ligi bio izuzetno koristan. Naravno, ne kao kada je još igrao, no ovoj ekipi Spursi bi sigurno pomogao i na terenu. Osim što pomaže izvan njega.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*