Seattle zaslužuje svoju ekipu!

Screenshot/Youtube

Karijera jednog od najboljih igrača u NBA Kevina Duranta je počela u Seattleu. To je bila ujedno i posljednja godina u kojoj smo gledali košarku u “Kišnom gradu”. Nakon toga franšiza se preselila u Oklahomu i tamo ostala do dan danas. Većina navijača nikada neće prežaliti što više ne postoje Sonicsi, legendarna ekipa koja je imala mnoštvo sjajnih igrača. S tim se slaže i KD, koji se večeras vraća na “mjesto nesreće”.

Warriorsi i Kingsi će svoj meč odigrati u areni u Seattleu, a KD će biti glavna zvijezda meča. Em je igrao tu svoju rookie sezone, em Currya i Klaya nema u rosteru za večerašnji meč. -“Seattle je košarkaški grad. On mora imati svoju ekipu. Vjerujem da će se uskoro to i ostvariti.”- rekao je KD.

Jučerašnji dan je donio samo 2 meča, no večeras ćemo to nadoknaditi. Na programu je čak 11 utakmica, a večer otvaraju Brazilci Flamengo protiv Orlando Magica. U isto vrijeme na teren izlaze igrači Heata i Wizardsa, a borbu donjeg doma NBA Lige će voditi Grizzliesi i Hawksi.

Thunderi će i večeras biti bez Westbrooka, dok za Wolvese sad veće standardno neće biti Butlera. Saga oko njega nije još završila, a iako su bili blizu dogovora s nekoliko klubova, na kraju su tražili previše. Te sada nema zaintersiranih strana. Thibs se baš zainatio i želi ostaviti Butlera u svojoj ekipi. Iako on uporno odbija igrati. Na kraju prije meča u Seattleu snage će odmjeriti Blazersi našeg Nurkića protiv mladih momaka iz Arizona. Ayton će sada naletjeti na pravu obranu, Nurk će mu sigurno zadati dosta problema, te ćemo vidjeti od čega je zapravo rookie “sazidan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*