“Nastalo je opšte sr**e, sada svi znaju…”

screenshot

U kampu Wolvesa je bilo izuzetno zanimljivo ovih dana. Odbili su sve ponude za Butlera, tako da se čini da će Jimmy ipak ostati u Minnesoti. Nije trenirao sa ekipom tijekom ove predsezone, no sada se vratio treninzima i to u spektakularnom stilu, o čemu smo već pisali proteklih dana i oko čega se digla velika prašina:

TRADE: Riley: Tim, you motherf*****!

A nedavno se o celoj ovoj stvari oglasio i legendarni Kevin Garnett, koji se etablirao igrački u Wolvsima. Nije rekao mnogo, ali je rekao dovoljno, i to u svom stilu:

Nastalo je opšte sr**nje…”, rekao je Garnett, koji je dodao da bi neke stvari trebalo da ostanu privatne. “Sada je sve javno”.

Šta se dogodilo na treningu?

Počelo je relativno mirno, no onda je Thibs odlučio napraviti trening utakmicu. Butler je sam odabrao ekipu, sve rezerve, odnosno praktički igrače koji će ove sezone jako malo vidjeti terena u pravim utakmicama. Tijekom cijele utakmice provocirao je suigrače, Thibsa i GM-a Scotta Perrya.

Vikao je na Towns i Wigginsa mlade zvijezde Wolvesa koje je već prije kritizirao. U jednom trenutku KAT je primio loptu na low postu protiv Butlera koji je počeo vikati “On ne može ništa protiv mene.” na to je KAT samo dalje proslijedio loptu. Provocirao je i Wigginsa, a mlade zvijezde nisu imale nikakvu reakciju. Na kraju samo je pogledao Thibsa i Perrya i jasno i glasno rekao -“Vi ne možete ništa bez mene.” te odšetao iz dvorane.

Ne trebamo ni naglastiti da je Butlerova ekipa na kraju uzela pobjedu… Moramo priznati da potpuno razumijemo Butlera. On je veliki veliki radnik koji je od ranog djetinjstva imao ogromnih problema. Probijao se samo svojim radom, a od igrača koji je bio marginaliziran na draftu, stekao je status Allstar igrača i ponajboljeg beka Lige. Kada vidi da se KAT i Wiggins vuku po terenu, ne ulažu dovoljno u treninge, naravno da je poludio.

-“KAT je definitivno najtalentiraniji u ovoj ekipi, a Wiggins zasigurno ima najbolje fizikalije. No ja treniram najviše i igram “najtvrđu” košarku.”- izjavio je Butler. To je ono što ga najviše i kopka u ovoj ekipi, te je to već više puta izjavio. Izgleda da će Butler ipak ostati u ekipi, no ako se neke stvare ne promjene, ova sezona Wolvesa bi mogla neslavno proći.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*