Melo i službeno – na klupi

screenshot

Najriskantniji potez ovoga ljeta su povukli Houston Rocketsi. Bili su nadomak da izbace Warriorse prošle sezone, falilo je malo sreće, tj zdravlja da ih savladaju. Paul nije mogao nastupiti u posljednje dvije utakmice i to je bio glavni razlog ispadanja (i očajna utakmica broj 7. u kojoj su promašili sve što su mogli). Tako da su ovo ljeto odlučili ići na sve ili ništa.

Potpisali su Mela, koji je imao užasnu sezonu u Thunderima. Da je ovaj potpis stigao prije koju godinu, rasprave ne bi bilo, Rocketsi bi imali ponajbolji trojac u NBA, no stvari su sada malo drugačije. Melo je u očitom zalasku karijere, u Thunderima se nikako nije snašao i većina ljudi je skeptična prema ovom potezu Raketa. No, čini se da je Melo ovaj puta spreman za sezonu.

Prošlo ljeto smo mogli vidjeti “Hoodie Mela” kako trči i sprema se, te nam se i tada činilo kako je Melo dao sve od sebe da se pripremi za sezonu. Nažalost, nije bilo tako. No, sada su stvari malo drugačije. Opet su izašle snimke njegovih treninga, a ovaj puta Melo izgleda nezaustavljiv. Pogađao je šuteve kao iz najboljih dana, a uz to izgleda i puno mršavije nego prošle sezone.

Uz sve to, sada igra s Paulom. Možda i najboljim čistim playmakerom Lige. S Westbrookom nije lako igrati, on je zadužen za većinu posjeda, a i ponekada zna biti dosta sebičan. Melo nije htio prihvatiti ulogu s klupe, koja bi mu u Thunderu najviše odgovarala, ali u Rocketsima bi moglo biti drugačije. Čini se da i hoće. Melo je na Media danu izjavio kako ovaj puta prihvaća klupu. -“Uraditi ću sve što je potrebno kako bi došli do naslova.”- jasan je bio Melo oko pitanja o ulasku s klupe.

Čini se da će tako i biti. Rocketsi su objavili kako će Melo ulaziti s klupe, te da će praktički preuzeti Andersonovu ulogu. Kada je ovaj bio barem djelomično zdrav. Tu je da predvodi drugu postavu, vjerovatno u paru s Hardenom ili Paulom.

Harden i Paul su sjajni asistenti, prošle godine Ariza, Tucker, Green i ostali su se nazabijali šuteva koje im je pripremio ovaj dvojac. Melo je u tom pogledu sigurno bolji od svih navedenih igrača, te vjerujemo da će se ovaj potez ipak isplatiti Rocketsima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*