A što Nuggetsi ne bi uzeli naslov?

screenshot / YT

Posljednje dvije godine ekipa od koje možda i najviše očekujemo su Denver Nuggetsi. Istina, svake godine napreduju, no uvijek im se desi nešto što unazadi, te tako ostanu bez doigravanja. Ili su to povrede ili je to eksperimentiranje trenera sa postavama koje ih onda koštaju rezultata i nekoliko pobjeda. No, čini se da je ove sezone drugačije.

 

Malone je prestao eksperimentirati, Jokić igra košarku života a Nuggetsi izgledaju spremno i uigrano. Čak su u jednom meču dobili i aktualne prvake Warriorse. Murray i Harris pokazuju očekivani napredak, Jokić je ponajbolji centar Lige, a Millsap drži obranu pod kontrolom. Sve je zasada na svom mjestu, a njihov najbolji igrač, naš Nikola Jokić smatra da Nuggetsi mogu i do naslova. To im je ujedno i cilj ove sezone.

-“Mislim da ti nije potreban Supertim da bi uzeo naslov. Pogledajte Mavse samo (2011. godina). Imali su samo Dirka, nisu imali Super tim. Imali su odličan tim, a tim je uvijek veći od individualaca i dobar tim može pobijediti bilo koga.”- rekao je Nikola. -“Mislim da imamo igrače za naslov. Imamo i trenera. Spremni smo, rastemo iz utakmice u utakmicu, osjećamo se spremni. Što ne bi uzeli naslov?”-

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*