“Shaq? Ma, ne može on mene čuvati”

Clutchpotins

Trenutno ponajbolji igrač Zapadne konferencije je Nikola Jokić. Uzeo je nagradu za Igrača tjedna, a i nakon toga je nastavio sa dobrim igrama. Jedino je protiv Lakersa imao malo slabiji meč, no svejedno je ubacio 20+ poena. Jokić je trenutno u velikom usponu, ove godine mu Allstar utakmica ne bi trebala pobjeći, pogotovo ako nastavi igrati ovako.

Sir Charles Barkley je oduševljen Jokićem, već ga je nekoliko puta hvalio, a njegov sukomentator Shaq se još nije izjasnio. Zato je Nikola odlučio “zaprijetiti” Shaqu”. -“Barkley me je hvalio? Pa to je nevjerovatno. Igrač kao što je on bio mi je uzor kada sam bio mlađi. A Shaq? Ma on me ne može čuvati.”- rekao je Nikola u kratkom intervjuu za NBA on TNT.

-“Ma šalim se naravno. Jednom prilikom kada smo igrali rookie i sophmore utakmicu (SAD protiv Svijeta) vidio sam Shaqa kada sam izlazio iz busa. Ogroman je, čovječe. Gromada od čovjeka. Nešto nevjerovatno. U svojem primeu je bio zvijer, nitko ga nije mogao čuvati. Možda najdominantniji igrač ikada.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*