Bosanska zvijer ukrotila Vukove

jusuf nurkič
Screenshot/Youtube

Drama u Minnesoti se nastavlja. Butler je “odlučio” kako njegovo tijelo više nije u najboljem stanju, te će sada birati utakmice u kojima će igrati. Sve dok ga ne razmijene. Tako je bilo i protiv Blazersa. Jimmy se nije osjećao dovoljno dobro da igra i propustio je meč. To je uvelike olakšalo posao Blazersima, koji imaju iznenađujuće dobar start u ovoj sezoni.

Glavna figura u ovoj pobjedi nisu bili niti Lillard niti McCollum, već naš Jusuf Nurkić. KAT nije imao rješenja za Nurka, zabijao je pod košem, ulazom, kako god je htio. Standardno je bio dominantan pod svojim obručem i zatvorio je sve prilaze Wolvesima. Ubacio je na kraju 19 poena uz 12 skokova i tako upisao još jedan double double učinak, te nastavio sjajnu formu ove sezone.

Isto vrijedi i za Blazerse, koji imaju vrlo dobar 7-3 score. Trenutno su najbolje ekipa Lige po postotku slobodnih bacanja, te bi se vrlo lako mogli i ove godine ušuljati u playoff s dosta visokog mjesta. Najveći pomak je odradila klupa, a ovu utakmicu je vukao i Leonard koji je ubacio 15 poena s klupe. Svi su upisali poene osim Baldwina, a na kraju su totalno razvalili Vukove.

KAT je ubacio 23 poena, no imao je samo 5 skokova, Nurk je praktički pokupio sve ostalo, a valja izdvojiti i Wigginsa koji je osim KAT-a bio jedini dvoznamenkasti u ekipi. On je ubacio 17 poena, no za to mu je trebalo čak 16 šuteva.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*