Lagao si Kawhi, ali zašto?

Youtube / screenshot

Prošla sezona je bila obilježena s mnogim stvarima. Jedna od njih je bila i drama u Spursima. Nešto što nikako nismo naviknuli od njih. Kawhi Leonard je čitavo sezonu bio “povređen” , te je odigrao samo nekoliko utakmica za Spurse. Njegova povreda je bila pod velom tajne, nitko praktički nije znao što se dešava. Na kraju je uspio izboriti trade, no prvotna destinacija su mu bili Lakersi.

Izjavio je kako bi volio igrati tamo,a Magic i ostatak uprave su pohrlili po Leonarda. No Spursi su tražili previše, Magic nije htio skroz razbiti mladu jezgru koju imaju, za možda jednu ili dvije sezone konkurentnosti. Uz to, stigao je i Lebron koji je i više nego dobra “zamjena” za Leonarda.

No, nedavno Leonard je uhvaćen u laži. Izjavio je kako on zapravo nikada nije htio otići u Los Angeles, već da je to njegova obitelj tražila. -“Kao mali sam volio Iversona. Bio sam njegov fan, tako da zapravo nisam volio Lakerse.”- rekao je Leonard.

Kako sada stvari stoje, Leonard bi lako mogao i produžiti s Raptorsima. Igraju fantastičnu košarku, Leonard je opet jedan od najboljih u Ligi, a sigurno su konkurentni za napada na Veliko Finale. Lakersi su mu bili prva opcija, a izgleda da je to otpalo, pa se rješenje, odnosno ostanak u Raptorsima, sam nameće.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*