“Bit ćemo još bolji”

screenshot

Trade koji je uzburkao NBA Ligu se odvio između Spursa i Raptorsa. Obje ekipe su se odrekle svog najboljeg igrača, Spursi su zapravo “morali”, dok su Raptorsi svojevoljno poslali Derozana kod Popa. Podigla se velika prašina oko razmjene, Derozan je praktički izdan, jer on je bio praktički jedini superstar koji je igrao u Raptorsima a da je produžio ugovor i da je planirao tamo ostati do kraja karijere.

No, Lebron kompleks je bio jači, a iako je Kralj otišao na Zapada Raptorsi su znali da s istom ekipom neće ništa više napraviti. Morali su nešto mijenjati. Tu je upao nezadovoljni Leonard koji više nije htio igrati u Spursima. No u Kanadi je drugačija situacija. Bilo je nekih sumnji da je Leonard stvarno još uvijek povrijeđen, te da je zahrđao, no vrlo brzo smo to mogli zanemariti. Leonard je već na početku sezone u sjajnoj formi, a Raptorsi gaze sve pred sobom.

Trenutačno su najbolja ekipa Lige, imaju samo jedan jedini poraz, a dobili su 11 utakmica. U strašnoj su formi, imaju izuzetno širok roster, a Nurse je donio pozitivan pomak na klupi. Osvježio je napad, uveo neke nove kretnje, izmijenio malo startnu postavu, i Raptorsi su eksplodirali.

Leonard igra odličnu sezonu, no misli da Raptorsi mogu još i bolje. -“Imamo jako puno potencijala i mislim da možemo igrati još i bolje. Ovo nije naš plafon. Kyle zasada mora jako puno igrati, no čim se ja još malo priviknem na akcije, i on će moći malo više odmoriti. Trenutno nas on vodi do pobjede.”- rekao je Leonard

Nurse se još uvijek ne usudi koristiti Leonarda na back to back utakmicama, tako da on vrlo često pauzira. Ali u ovim utakmicama koje igra, sjajan je. Trenutno je na 26 poena uz 8 skokova u prosjeku, te je najbolji strijelac ekipe. Prema viđenom na početku sezone, Raptorsi su možda i glavni favoriti na Istoku (uz Boston) za Veliko Finale. Baš će sa Zelenima voditi veliku bitnu, i nadamo se da ćemo imati fantastično Finale Konferencije. Pa neka bolji pobijedi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*