Sam protiv svih

Screenshot/Twitter

Odličnu utakmicu, a i sezonu dosada ima Kemba Walker. Izjavio je prošle godine kako ne namjerava više propuštati playoff, a sada se sam odlučio pobrinuti da tako i bude. Hornetsi igraju na njegovim krilima, trenutno je u Top10 strijelaca Lige, a sinoć je eksplodirao protiv Sixersa.

Inače sjajnom obrambenom igraču Jimmy Butleru sasuo je čak 60 poena, što je najbolja individualna utakmica ove sezone. Na kraju Butler je ipak bio junak, pogodio je trojku za pobjedu. -“Morao sam pogoditi taj šut. Nisam smio dati Kembi da mi ubaci 70 poena, dovoljno je i 60.”- rekao je Jimmy nakon utakmice.

Kemba je bio nezaustavljiv, zabijao je na sve moguće načine, no opet nije bilo dovoljno. To je ujedno i najveći problem Hornetsa. Jednostavno nema tko pratiti Kembu, a to je glavni razlog njihovog propuštanja playoffa nekoliko posljednjih godina. Recimo ovu utakmicu u redovima Sixersa čak trojica igrača su zabila preko 20 poena. Embiid je ubacio 33, Simmons i Redick 23. Ogromna pomoć Butlera koji je ubacio samo 15, no i šut za pobjedu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*