Imamo nove gospodare Zapada!

Magija i dalje živi u Teksasu. Spursi su sigurnom igrom i kontrolom celog toka utakmice naneli novi poraz Golden Stateu, četvrti u poslednjih pet mečeva. Bilo je 104 – 92 za domaći tim, a San Antonio je dobio sve četiri četvrtine.

Najefikasniji je bio LaMarcus Aldridge koji je uz 24 poena, imao i 18 skokova, dok je DeMare DeRozan dao 20 poena, uz 9 asistencija i 6 skokova. Warriorsima ne ide bez Currya i Greena, stao je i šut iako su na terenu imali dva vrsna šutera. Durant je završio sa 26 poena i 10 skokova, ali i 1 od 8 za tri poena, dok je Klay Thompson dao 25 poena, ali je šutirao 3 od 11 za tri poena.

Novi poraz šampiona iskoristili su Bazersi. Na krilima fantastičnog Damiana Lillarda, 40 poena, 6 skokova i 5 asistencija, McColluma (25 p), te konstantno sjajnog Jusufa Nurkića – 13 poena, 14 skokova i 8 asistencija, pali su Wizardsi i to u gostima:

Ovom pobedom Portland je zaseo na vrh Zapada, što i nije veliko iznenađenje obzirom na kvalitet tima i činjenicu da su prošle sezone bili treći nakon regularnog dela. No veliko je iznaneđenje druga pozicija koju trenutno drže Grizlliesi.

1 Trackback / Pingback

  1. "I'll knock your motherf****n ass out" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*