Ukoliko nastave ovim tempom, Cavsima ne gine novi Lebron!

Fadeway World

Prije nekoliko godina, Internetom je počela kružiti snimka mladog Ziona Williamsona kako izvodi nevjerovatna zakucavanja. I to redovito radi na utakmicama. Još fascinantnije je bilo to što je Zion tada imao samo 16 godina i igrao je u srednjoj školi. Sada je univerzitetu, igra za Duke, a već u nekoliko uvodnih mečeva potvrdio je svoj neverovatni talenat koji u kombinaciji sa sjajnim fizikalijama čini – novo košarkaško čudo!

Poređenja sa Lebronom su već krenula, a on kako stvari stoje već naredne godine može na draft, i to sa pozicije prvog picka:

Stigao je novi Lebron

A kako stvari stoje, pravo biranja bi prvi mogli imati upravo – Cleveland Cavaliersi koji su uz Hawkse i Sunse ekipa sa najlošijim scoreom u ligi.

Nakon odlaska Lebrona, vleiki je posao pred upravom ove franšize koja je polako počela da pravi red. Za sada je sklonjen JR Smith, a verovatno će njegovim putem i veterani poput Korvera, Hilla, a možda i još neki igrači iz prve postave. No, šta je to u poređenju sa dovođenjem Ziona, igrača kojem svi predviđaju dominaciju.

Ili je u potanju samo hype. Uskoro ćemo videti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*