9-godišnjakinja pisala idolu: “Stephe, to nije u redu…”

Jedan od glavnih “razloga” za krizu Warriorsa je Steph Curry. Naravno ne direktan krivac, već je njegova povreda poremetila stvari u redovima prvaka. Počeli su gubiti, krenule su sitne svađe u ekipi, no sada se sve smirilo. No, Warriorsima i dalje izuzetno fali njihov prvi playmaker, koji je inače imao odličan početak sezone.

Curry se sada vraća, a imao je i dosta sreće jer prije nekoliko dana je bio u automobilskoj nesreći. Prošao je bez povreda, što je sigurno bilo ogromno olakšanje za sve.

Ponajbolji šuter u povijesti u privatnom životu se dosta razliku od većine NBA zvijezda. Obiteljski je čovjek, često ga viđamo kako jako puno vremena provodi s njima, a poznat je i kao veliki humanitarac.

Kako je Curry obradovao malenu Jordyn i pokazao da su čuda moguća

Nedavno, Curry je dobio još jedno pismo. Ovaj puta od djevojčice zvane Riley, imenjakinja njegove kćerke. Ona se požalila da u prodaji nema njegovih Curry 5 patika za djevojčice. Čim je primio pismo, Curry je odgovorio. Rekao joj je kako će odmah ispraviti stvar, te joj poslati jedan par Curry 5 patika, te da će ona biti jedna od prvih koja će dobiti i nove Curry 6 patike. Under Armour je već prilagodio svoju web stranicu, te sada postoji opcija i za djevojčice, te su osigurali da se ovakvo šta više ne ponovi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*