Ponovo problemi s Hassanom?

hassan whiteside
Screenshot/Twitter

Prije nekoliko godina Riley je još jednom pokazao svoju genijalnost i izvukao centra Hassana Whitesidea praktički iz ničega. Dao mu je šansu koji je Hassan u potpunosti iskoristio i postao jedan od bolji centara Lige. Potpisao je novi četverogodišnji ugovor vrijedan 98 miliona $ sa Heatom, no nakon toga kreću problemi.

Posebno loša je bila prošla sezona. Hassan je cijelo vrijeme imao problema s povredama, odigrao je samo 54 utakmice. Spoelstra i on se nisu slagali, pa mu je i minutaža bila limitirana. Činilo se kako je rastanak neizbježan, a Heat je čak otvoreno nudio svog centra nekim ekipama. Donedavno se činilo kako su riješili sve nesuglasice.

Hassan i uprava Heata zajedno sa trenerom Spoelstrom su održali dugački sastanak na kojemu se sve izgladilo. -“Sjajno smo razgovarali. Mislim da je povjerenje najbitnije za obje strane. Preko 4 sata smo pričali, bio je to dobar sastanak.”- izjavio je Hassan na nedavnoj NBA Afrika utakmici.

Ostalo mu je još dvije godine ugovora i stvari su se popravile u pravom trenutku. Prošla sezona je bila razočaravajuća za Hassana, a i za Heat. Ovo ljeto nisu radili na pojačanjima, no zdravi i sretni Whiteside bi mogao biti jako veliko pojačanje.

Početak sezone je bio vrlo dobar za Hassana, ne toliko i za Heat. Nikako da uspostave neku konstantu, a sada su već i dobar dio utakmica odigrali bez Dragića. Stvari nisu najbolje u South Beachu, a čini se da je uprava ponovno ušla u “sukob” s Whitesideom. Na prošloj utakmici protiv Magica Hassan se u zadnjoj četvrtini samo pokupio s klupe i otišao u svlačioniu. Spoelsta ga nije planirao koristiti, pa je Hassan odlučio kako je za njega utakmica gotova.

Heat sada ponovno želi tradeati Hassana. Zasada ne mogu pronaći ekipu koja ga želi, no čini se kako su mu dani u Miamiu odbrojani.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*