Top 5: Učinak naših za 6/12 i 7/12/2018

1 Bojan Bogdanović

Bojan Bogdanović nastavlja sa sjajnim partijama, i ove je sezone najbolji igrač i lider Indiane. Sinoć je pobeđen Orlando (112 – 90), a Bojan je dao 26 poena. Iz igre je šutirao odličnih 10 od 18 (2 od 6 trojke), a dodao je 3 skoka, dva dodavanja i jednu ukradenu loptu. Babo igra sezonu karijere, a prosečno daje 16,3 poena uz gotovo četiri skoka.

2 Nikola Jokić

U duelu sa nezgodnim Hornetsima, stao je niz Nuggetsa. Jokić se dobro borio s Kembom i ostalima, no nije išlo. Nuggetsi nisu imali tako dobru večer kao protiv Raptorsa. Dosta su promašivali, a tu se djelimično uklopio i Jokić. Trojka ga uopšte nije slušala, promašio je svih 6 šuteva za tri poena. No, nadoknadio je to iznuta, a opet je imao vrlo dobar allround meč.

3 Nikola Vučević

Duel sa Bogdanovićem nije tako dobro prošao po Magic. Vuč je igrao nešto manje nego inače, dobio je samo 25 minuta. No, više nije bilo potrebno, jer Pacersi su relativno rano rješili meč. Vuč je opet stigao do double double učinka, ubacio je 22 poena uz 10 skokova i solidan postotak šuta. Trojka nije ulazila dana, ubacio je samo jednu.

4 Bogdan Bogdanović

Bogdan je opet ušao s klupe i ubilježio solidan meč. Protiv Sunsa je igrao samo 22 minute, no više nije bilo niti potrebno. Kao i gotovo sve na listi (izuzev Babe) Bogdan se napromašivao izvana. Ubacio je samo 1/5 trojku, no na kraju je završio sa respektabilnih 15 poena.

5 Nemanja Bjelica

Drugi dio našeg dvojca iz Kingsa je također odigrao onoliko koliko treba za pobjedu. Dobio je koji minut više od Bogdana, no Beli je imao i puno bolji postatak šuta. Ubacio je 6 šuteva iz 8 pokušaja, a pogodio je i jednu trojku.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*