Butlerova strana priče

screenshot / Youtube

Nakon mučnog perioda u Wolvesima početkom sezone, Butler je napokon stigao u pravu ekipu. Sixersi s njim na parketu izgledaju bolje, a iako ima trzavica u ekipi, zasada stvari izgledaju odlično za momke iz Rockyevog grada.

 

Embiid ima problem, a on se zove – Butler!

No, dok je bio u Minnesoti, Butler se nije baš uzorno ponašao. Kritizirao je upravu i suigrače, možda opravdano, a čak je i birao utakmice koje će igrati. A i one koje je igrao, nije se baš pretjerano pomučio.

Izjavio je kako će odsada birati utakmicu koje će igrati, odnosno da njegovog tijelo “ne može” izdržati back to back utakmice. Protiv Warriorsa je navijao sa domaćim navijačima (igralo se u Oaklandu), te izjavio da se ovdje samo da se dobro zabavi.

Dugo nije igrao, a vratio se protiv Lakersa. Uz Rosea bio je najbolji igrač Wolvesa tu utakmicu, ubacio je 24 poena, no svejedno je pokazao veliku dozu neozbiljnosti. Naime, nekoliko napada je odigrao sa rukom u – šorcu?

 

Kako je sve počelo?

Sve je počelo kada je Butler zatražio trade. Nije se slagao s mladim zvijezdama u ekipi, te je odlučio kako ne želi niti započeti sezonu u dresu Wolvesa. Tada su počele spekulacije, zašto je Butler nezadovoljan.

Tračevi su kružili, no samo je jedno bilo sigurno, a to je da i Butler i KAT i Wiggins žele da Jimmy ode iz kluba. Butler je bio “strog” prema mladim zvijezdama i kritizirao ih je. Njima se to nije svidjelo i prema nekim informacijama, KAT je čak uvjetovao svoj ostanak, odlaskom Butlera. Situacija se na kraju malo smirila, ipak nije bilo toliko loše, no Butlerovo mišljenje je ostalo nepromijenjeno.

Clippersi stvaraju svoju Superekipu?

Sve je bilo na nivou spekulacije dok Thibs odlučio napraviti trening utakmicu u toku predsezone. Butler je sam odabrao ekipu, sve rezerve, odnosno praktički igrače koji će ove sezone jako malo vidjeti terena u pravim utakmicama. Tijekom cijele utakmice provocirao je suigrače, Thibsa i GM-a Scotta Perrya.

Vikao je na Towns i Wigginsa mlade zvijezde Wolvesa koje je već prije kritizirao. U jednom trenutku KAT je primio loptu na low postu protiv Butlera koji je počeo vikati “On ne može ništa protiv mene.” na to je KAT samo dalje proslijedio loptu. Provocirao je i Wigginsa, a mlade zvijezde nisu imale nikakvu reakciju. Na kraju samo je pogledao Thibsa i Perrya i jasno i glasno rekao -“Vi ne možete ništa bez mene.” te odšetao iz dvorane.

Ne trebamo ni naglastiti da je Butlerova ekipa na kraju uzela pobjedu…

Jimmyeva strana

Kako je sada stigao u Phillu, odlučio je gostovati kod svog suigrača JJ Redicka u njegovom podcastu. Tamo je iznio detalje oko ovog famoznog treninga. -“Tih dana je bila napeta situacija između mene i uprave. Netko mi je rekao: Danas ćeš trenirati. Vidite, ja jako loše podnosi autoritet. Odrastao sam čovjek i kada mi netko kaže što da radim, imam problem s tim.”- ispričao je Butler kako je sve počelo.

-“Nakon toga sam im rekao da mi neće govoriti što da radim. Ako mi se trenira, trenirati ću. Na kraju sam rekao da ću trenirati, no da ću u utakmici ulaziti s klupe i igrati s rezervama. Na to su mi rekli da ću igrati sa starterima i tu mi je pukao film. “-

-“Zanimljivo je kako sam u utakmici samo jednom šutnuto loptu. Nemojte me krivo shvatiti, dominirao sam. No šutnuo sam samo jednom.”- dovršio je Butler priču o treningu.

 

 

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. TRADE & FREE AGENCY: Cavsi idu po Butlera - Ostatak Sveta
  2. "Pronašao sam svoj dom" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*