Niko nikada kao Russell Westbrook!

screenshot

Russell Westbrook je ponovo triple double proseku, a u dosadašnjih 20 mečeva beleži 21.1 poena, 10.5 skokova i 10 asistencija. Ujedno je i prvi kradljivac lige, sa 2.4 ukradene lopte. OKC deluje dobra, i više ne zavisi samo od svog playa, već su vrlo važni oslonci ekipe i Paul George, Steven Adams, pa i rezervni play Dennis Shroeder.

Westbrook je sada u jedinstvenoj prilici da i treću sezonu zaredom bude na triple double proseku što nikome nije pošlo za rukom do sada:

NBA.com

Westbrook je sjajan igrač, no ima i ono ALI kada je on u pitanju…

Druga strana medalje

Russell Westbrook je sve samo ne igrač kojeg je lako trenirati, posebno kada je na terenu.

Prema Brianu Windhorstu, sa ESPN radija, trener OKC-a Billy Donovan nema mnogo uticaja na njegovu ofanzivnu igru, posebno zbog ‘zverskog’ i agresivnog stila Westbrookve igre:

“Ima jedna stvar sa Westbrookom. Kada razgovarate sa skautima, oni će vam reći da Westbrook ne pokazuje nikakvo interesovanje za ono što Donovan ima da kaže vezano za napad svog tima. Ne radi se o tome da on ne uzima u ozbzir u potpunosti ono što oni tokom tajm auta crtaju i planiraju, no potpuno je druga stvar kada je Westbrook na terenu jer kada on nešto naumi on će tada to i sprovesti”.

I dok jedni smatraju da je problem u Westbrooku i njegovom karakteru, drugi smatraju da je problem u treneru:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*