Novi Westbrook i Durant

Screenshot/Twitter

Prije samo godinu, dvije činilo se kako franšiza Sacramento Kingsa tone sve dublje i dublje. No, ova sezona je demantirala sve. Igraju fantastičnu košarku, najbržu u Ligi, te su trenutno u velikoj borbi za doigravanje. Nešto što im nitko prije početka sezone nije prognozirao. Kingsi su se probudili, na pogon sjajnih mladih igrača, te naših Bogdana i Bjelice, igraju najbolju sezonu još od vremena Peđe i Divca.

Sacramento ponovo diše srpskim plućima

Ostvarili su nevjerovatan napredak u odnosu na prošlu sezonu. Praktički sve timske statistike su im skočile u nebo, a igra mladog playmakera Foxa je svima zapala za oko. Prije dolaska u Ligu, prognoziralo se kako može biti sljedeći John Wall, a prema ovome što pokazuje čini se da bi mogao biti čak i bolji od njega.

Screenshot

Trener Joerger, inače poznat kao defenzivni specijalista je napravio ogroman zaokret s ovom ekipom. Oduševljen je svojim mladim igračima, a treba uzeti u obzir i da drugi pick ovogodišnjeg drafta Marvin Bagley još uvijek nije odigrao onako kako zna. Trenutno je povređen, no Joerger zna koliko potencijal posjeduje.

-“Kada smo izabrali Marvina na drugom mjestu, svi smo bili presretni. Dobili smo pravog čovjeka za nas. Možda se to neće vidjeti za dva ili tri dana, no nakon 5 godina bi vrlo lako mogli imati novog Duranta i Westbrooka u našoj ekipi.”- izjavio je Dave, misleći na duo Fox i Bagley.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*