Odom se vraća!

Screenshot

Sjajna vijest za sve ljubitelje košarke. Bivši igrač Lakersa, Lamar Odom je objavio svoj povratak košarci. Prošao je kroz izuzetno težak period nakon prestanka igranja, a sada je napokon složio svoj život i vraća se stvari koju najviše voli u životu.

Nakon završetka karijere Odom je nekoliko puta bio čak i u komi. Bio je nekoliko puta na odvikavanju, te je čak bio i jako blizu smrti. Nije se pronašao u životu bez košarke i ovo mu je vjerovatno najbolji potez koji je povukao u svom životu.

Odom je novi angažman pronašao na Filipinima, nakon što je prije nekoliko mjeseci trebao početi igrati u Kini. To je bio objavio na svom Instagram profilu, no ipak nije bio spreman za povratak na parkete.

Sada je spreman, a na teren će izaći 2. veljače na Internacionalnom turniru u Dubaiu. Igrati će za ekipu Mighty Sports, koja je s Filipina, te će se tako spremati za skori početak Big 3 Lige.

 

Odom je u svom primeu bio fantastičan igrač. Pravi glue guy i najbolji šesti igrač šampionski Lakersa. Igrao je sjajnu košarku i ne sumnjamo da će se vratiti starim navikama i u Kini.

1 Trackback / Pingback

  1. Lamarova životna borba - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*