Lebron gradi novi Supertim

Screenshot/Twitter

Posljednjih nekoliko tjedana sve su glasnije priče kako će Davis otići iz Pelicansa. Igra na MVP razini, no osim Holidaya, te eventualno Mirotića i Randlea u ekipi Pelicansa jednostavno nema dovoljno konstatnosti i kvalitete. Još će neko vrijeme biti rubna playoff ekipa, a Davis izgleda ne želi čekati da izađu iz prosječnosti.

Jedina stvar koja bi mogla natjerati Davisa da ostane u Pelikanima su novci. Oni mu mogu ponuditi uvjerljivo najveći ugovor od svih ekipa u NBA, kada mu tekući istekne. No, nažalost po njih, Davis je nedavno izjavio kako će uvijek više cjeniti svoju ostavštinu, nego novac.

Čim se otvori prilika za dovesti ovakvog igrača, kreću se spominjati Lakersi i Celticsi. Ove dvije ekipe su trenutni favoriti za dovođenje Davisa, a čini se kako Lebron daje sve od sebe da nagovori AD-a da dođe u Hollywood. Bili su zajedno na večeri, a na Božić je Lebron dao intervju za ESPN u kojem govori o regrutiranju igrača, između ostalog.

-“Vjerujte mi, u Cleveland nitko nije htio doći. Nije da nisam pokušavao. No, vjerujem da će mi u LA-u sigurno biti puno lakše dovesti igrače.”- izjavio je Lebron. Iako mu mnogi zamjeraju što se “igra” GM-a, siguran sam da nitko neće zamjerati ako AD stigne u Lakerse. Sinoć su pokazali da su Warriorsi ranjivi, a ukoliko Lebron uspije dovesti barem još jednog Allstar igrača pored sebe, imamo contendere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*