Najgora ovoljetna pojačanja

Germanijak

Preneseno sa: germanijak.hr

U NBA ligi je odigrano oko 35 utakmica što znači da se približava polovica lige. Samim time počela je i sublimacija učinjenog u ovoj sezoni do ovog trenutka.

Američki ESPN analizirao je sve ugovore koji su potpisani u ljeto 2018. i izdvojio četiri najgora ugovora. Među ovim igračima nalazi se i puno zanimljivih imena.

Jabari Parker (Chicago Bulls)

Chicago je odlučio bivšem 2. picku drafta pružiti još jednu šansu te su mu dali ugovor vrijedan 40 milijuna dolara na 2 godine. Sada je već Parker van rotacije, Bullsi ga se žele riješiti, a dobra vijest za njih je da Parkeru druga godina ugovora nije garantirana pa će se lakše naći neki kupac za momka koji igra solidno u napadu, ali praktični nikako u obrani.

Dwight Howard (Washington Wizards)

S obzirom kako Howard igra posljednjih nekoliko sezona, bilo je jasno da je njegov angažman upitan. Dwight je odigrao samo 9 utakmica zbog ozljede, a našao se i u središtu jesnog seks-skandala. Njegov ugovor za ovu sezonu nije toliko loš (5,3 milijuna dolara), ali nikome nije jasno zašto su mu dali i ugovor za sljedeću sezonu.

Carmelo Anthony (Houston Rockets)

Rocketsi su mu dali samo minimalni ugovor pa financijska šteta nije velika, ali je Melo uvelike narušio atmosferu u svlačionici pa je najbolji potez Houstona ove sezone to što su ga brzo otpustili.

Avery Bradley (Los Angeles Clippers)

Ozljede ponekad baš unište košarkaša, a to je slučaj i s Averyje, Bradleyjem koji nije ni blizu one fore koja ga je krasila dok je igrao u Bostonu. Clippersi su ovog ljeta dali ugovor na 12 milijuna dolara, a 7,4 poena i 2,3 skoka po utakmici pokazuju da su taj novac mogli i bolje potrošiti.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*