Pavlović ponovo u Partizanu!

screenshot

Izvor: Marko Pavlović, Sportklub

Kako je saopštio predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović, novi član Upravnog odbora kluba iz Humske je bivši košarkaš crno-belih Aleksandar Saša Pavlović.

Saša Pavlović je za Partizan igrao od februara 2014. do kraja sezone 2014/15, posle čega je prešao u Panatinaikos, gde je završio karijeru.

35-godišnji Baranin će u Upravnom odboru crno-belih zameniti Nikolu Lončara, koji će ostati sportski direktor Partizana.

Ostoja Mijailović je istakao da je još pet članova otišlo iz Upravnog odbora kluba, a da su njihovo mesto došla petorica privrednika.

Predsednik Partizana je posle sednice Skupštine i Upravnog odbora govorio i o dugu kluba.

“Sada dug iznosi 3,03 miliona… Jedino me zabrinjava poreski dug, jer su kamate vrlo visoke i treba nam pomoć države da bismo nastavili da izmirujemo te obaveze. Obaveze iz 2017. i 2018. su potpuno izmirene, igračima se duguje samo pola plate za ovu sezonu, što će biti isplaćeno u januaru. Trošiće se od januara i time smo pokriveni do kraja sezone. Uz to su članovi UO ljudi iz ozbiljnih kompanija, koji su ove godine, zajedno sa mnom, uneli u klub 740.000 evra. Tu je i pomoć države, grada, kao i povećan prihod od prodaje sezonskih i drugih ulaznica”, rekao je Mijailović.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*