Jokerova osveta Popu

screenshot

Prije samo nekoliko dana igrali su Nuggetsi i Spursi, a već sinoć smo imali revanš. Iste ekipe, no ovaj puta malo drugačiji rezultat. Pop je u prošloj utakmici u potpunosti zaustavio Nikolu Jokića, našao je “lijek” za njega, te je Joker odigrao jednu od najgorih utakmica sezone. Ubacio je samo 4 poena, te se nikako nije mogao prilagoditi na obranu Spursa.

Aldridge i Derozan su odradili svoje u napadu i Spursi su došli do pobjede. No, ovaj puta je bilo malo drugačije. Joker se sada bolje pripremio za ovu obranu, te je sada odigrao jako dobar meč. Bio je na rubu triple double učinka, a da nije ispao sa 6 faulova, vrlo vjerovatno bi i upisao taj TD. Ubacio je 21 poen, te je imao po 9 skokova i asista i bio je ključan u pobjedi.

Nuggetsi su skoro ispustili veliko vodstvo iz prvog dijela, imali su čak +18, a Spursi se se skroz primaknuli u posljednjoj dionici. No, otkriće sezone Monte Morris je imao svoj dan, te je hladnokrvno pogodio bacanja za pobjedu. Spursi su imali zadnji napad, no Nuggetsi su odigrali dobru obranu, te nisu dozvolili niti pokušaj šuta.

Uz Jokića najbolji u ekipi je bio Murray koji je sasuo Spursima čak 31 poen. Iako se povredio u posljednjoj dionici, uspio je dovršiti meč i tako ostaviti Nuggetse na čelu Zapada. Beasley je bio jako dobar s klupe, te je ubacio 21 poen, a junak Morris je stao na 7 poena uz 7 asista i 5 skokova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*