Wall mora otići

screenshot

Usled lošeg starta i nedostatka hemije u timu, Washington Wizardsi su odlučili da celu ekipu stave u ‘izlog’, uključujući i dve najveće zvezde, Johna Walla i Bradleya Beala.

Igrači koji su bili učesnici All Stara će možda morati da krenu u potragu za novim klubom, ali se svi nadaju, uključujući i navijaće, da je ovo trenutni bes uprave koja očigledno nema jake živce.

No nije besna samo uprav, već su besni i igrači, a nakon što je Beal izjavio ‘kako trpi ovo sve već sedam godina’, Wall se verbalno istresao na trenera Scotta Brooka.

“Jebi se,” rekao mu je Wall, a samo nekoliko minuta nakon toga se izvinuo.

Wizardsi će kazniti svog playa, a ovaj incident dogodio se na treningu kada su Brooks i veteran Jeff Green pozvali sve igrače da podignu nivo zalaganja tokom treninga.

Možda su ovo i poslednji dani Walla u prestonici jer još u toku prethodne sezone bilo je trzavica i neslaganja na relaciji Wall – ostatak ekipe, a ukoliko se odluče na trade, evo nekoliko opcija za ovog odličnog igrača:

 

Trade opcije Čarobnjaka

Wall je već nekoliko dana na trade blocku, no trenutno nema zaintersiranih klubova za jednog od boljih playmakera Lige. Wall je strašan igrač, pogotovo kada je zdrav, no čini se da većina ekipa ima problema s njegovim ponašanjem izvan terena. Anonimni izvor iz svlačionice Wizardsa je izjavio kako je Wall zapravo “cancer” ove ekipe, te nikako nije dobar suigrač. Sukob s Gortatom, Bealom i trenerom Scottom možda to i dokazuju. Zasada je Wall prevelik rizik za bilo koju ekipu, ipak je on Allstar igrač pa će i Wizardsi tražiti dobar paket za njega. No, kako stvari stoje zasada Wall ne ide nigdje…

Kako je Wall sada i povređen, te propušta sezone možda je idealno vrijeme da Wizardsi isprobaju opcije bez njega. Wall je igrač koji je nedvojbeno Allstar kvalitet,no njegovo ponašanje izvan terena, a ponekada i na terenu su u najmanju ruku zabrinjavajući. Jako malo napreduje iz sezone u sezonu, te Wizardsi s njim na čelu nemaju dobru budućnost. Sada je idealno vrijeme za rebuilding, riješiti se Walla, te graditi svoju budućnost oko Beala.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*