Gdje će “Zaboravljeni”?

screenshot

Prošlo je već nekoliko tjedana otkako je Melo dobio otkaz u Rocketsima. Melo se nije snašao u Houstonu, te je tako njegova avantura sa Paulom i Hardenom neslavno završila. Ono što je čudno, je to što Melo i dalje nije pronašao novi klub. Sigurno još ima što za ponuditi nekoj ekipi, Melo je preiskusan igrač. Koje bi ekipe mogle “riskirati s njim” ?

Los Angeles Lakers

Lebron je već komentirao mogući dolazak Davisa, koji bi mogao “sletiti” iduće sezone”, a prema svemu sudeći, Bron bi volio dovesti i Mela. “Poslao” je poruku Magicu, tako što je izjavio kako je oduvijek htio igrati s Melom. -” Oduvijek sam htio igrati s Melom, a ako dobijemo priliku to će biti sjajno. Vidićemo što će se dogoditi.”- rekao je Kralj.

Više nije igrač kao nekada, no iskustvom sigurno može pomoći i Lebronu i ovim mladim momcima. Nedavno su čak Melo i Lebron bili na večeru u New Yorku, te su vjerovatno pričali o potencijalnom prelasku u Lakerse. No, Lebron je također nadodao kako on nije GM ovog tima, no jasno i glasno je dao poruku Magicu – dovedi Mela!

Philadelphia 76ers

Dovođenjem Butlera Sixersi su postali legitimni kandidati na Istoku. Stigao je još jedan Allstar, a Butler se već sjajno uklopio u ovu ekipu. No, problem s dovođenjem Butlera je bio što su dali Covingtona i Šarića, dvojicu jako bitnih rotacijskih igrača u ovoj ekipi. Uz to, Chandler je malo malo povređen, tako da Sixersi imaju dosta skraćenu rotaciju. Melo bi im mogao biti dodatno rješenje s klupe, ukoliko ima svoj dan, sigurno može ubaciti nekoliko poena protiv drugih postava.

Miami Heat

Još jedna ekipa koja je u velikim problemima s klupom. Heat je već duže vrijeme bez Waitersa, a nedavno je i Dragon otišao na operaciju. I ovako tanak roster Heata je sada još dodatno oslabljen. Uz sve to, imaju jako malo šuterskih opcije, pogotovo sada kada Ellington nikako nije u formi. Uz to, Melo i Wade su jako dobri prijatelji, što bi također moglo utjecati na ovaj dolazak.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*