Bogdan neutralizirao “Stršljenove”

Screenshot/Youtube

Kingsi su pokazali da su već sada postali jedna ozbiljna ekipa. Utakmicu protiv Hornetsa su odigrali pažljivo, strpljivo i s dobrom obranom. Većinu utakmica ove sezone su dobili sjajnim napadom, no ovaj puta su uspjeli Hornetse zadržati ispod 100 poena, a ove sezone imaju 7-0 kada im protivnik ubaci ispod 100. Izgubili su samo 10 lopti, što je na kraju možda i bilo ključno za pobjedu.

Sam početak je pripao Kingsima, Bogdan je imao nekoliko dobrih poteza u prvoj četvrtini koji su dali prednost Kingsima. No, predvođeni Walkerom preuzimaju prednost na poluvremenu. Odličnom tranzicijskom obranom su sveli Kingse na samo 4 poena iz kontre u ovoj utakmici, ali u posljednju četvrtinu Kraljevi ulaze s prednošću.

Tada na scenu stupa Bogdanović. Hornetsi rade seriju, te su se počeli približavati, a onda je Bogdan uzeo stvar u svoje ruke. Ubacio je 7 vezanih poena za 10-0 seriju Kraljeva kojoj je utakmica opet otišla u mirne vode. Hornetsi su imali još jednu priliku, no ovaj puta je Hield, na asist Bogdana, trojkom prelomio utakmicu.

Bogdan je ušao s klupe, dobio 31 minut, te je bio najbolji strijelac Kingsa sa 22 poena. Ubacio je 4 trojke, a uhvatio je i 6 skokova. Fox i Hield su svaki ubacili po 21, a Beli je imao nešto slabiju večer. Ubacio je samo jednu trojku, te imao 4 asista za 17 minuta igre. Kemba je standardno bio najbolji sa 31  poenom, no nije imao podršku suigrača. Nakon Kembe najbolji je bio Batum koji je ubacio 13 poena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*