Lakersi dotakli dno

Screenshot/Youtube

Otkako nema Lebrona, Lakersi se nalaze u ogromnim problemima. Prije sezone smo pričali kako imaju ekipu punu talenta, te bi dodatkom Lebrona i eventualno još jednog Allstara instantno postali kandidati za titulu. Lonzo, Ingram, Kuzma, Zubac… svi su pokazali prošle sezone da znaju igrati košarku, te da možemo očekivati dobre stvari od njih.

S Lebronom je to još i solidno izgledalo, no otkako je Kralj povređen Lakersi tonu sve dublje i dublje. Utakmicu kojoj se Lebron povrijedio uspjeli su dobiti Warriorse i sve je izgledalo dobro. No, nakon toga u idućih 9 utakmica bez Lebrona, uspjeli su dobiti samo 3. Jedini koji je uspio zadržati nivo forme, čak ga i podići, je Kuzma, dok su svi ostali podbacili.

Kap koja je prelila čašu je utakmica protiv Cavsa. Oni su najgora ekipa Lige, konkurent za najgoru ekipu ikada, a uspjeli su dobiti ove Lakerse. Kao i obično, primili su 30+ poena u prvoj četvrtini, te su bili u zaostatku od početka. U trećoj dionici su na krilima Kuzme stigli na samo poen zaostatka, no Cavsi rade 10-0 i odvajaju se. Još su jednom zaprijetili u posljednjoj četvrtini, no Sexton, Osman i Burks su se pobrinuli za 6-0 seriju kojom su Cavsi na kraju i prelomili susret.

Najbolji u redovima Lakersa je bio Kuzma koji je ubacio 29 poena uz 9 skokova, dok je Ingram ubacio 22. Ball je bio na rubu Td učinka, ali opet je imao razočaravajuć šut te je ubacio samo 13 poena. U Cavsima istaknuo se Osman sa 20 poena i 8 skokova, dok su po 17 ubacili Sexton i Burks.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*